Me var 11 til bords, og det vart servert pinnekjøt, kålrabistappe uten gulrot (viktig) og poteter. Desserten var riskrem med heimelaga kirsebærsyltetøy som min kjære mamma har laga.
Vanskeleg å få tatt bilde med rett lys, får liksom ikkje heilt fram den rette stemninga...
Ei lyskjede med perler, diamantar og smålys er vakkert
Kvit asalea er eit must i jula...
Under den smarte blomsterpotta skjuler det seg batteri til lyslenka, he he.
Serviettringane har eg lagd sjølv.
Glassenglar gjer seg tykkjer eg.
Vakre salt og peparbøsser som eg har fått i gave av ei god venninne...
Trudde først eg måtte ta vekk litt av bordpynten, for å få plass til pinnekjøtet, men det gjekk faktisk fint, så da var både eg og mannen nøgde:)
1 kommentar:
Så nyyydelig vakkert! Alt skinner og glinsar i heilt riktig juleharmoni :-D
Legg inn en kommentar